Lokacija
Lokacija
Lokacija

Hotel Antica nalazi se savršenoj mirnoj lokaciji tik uz more, svega 3 minute hoda od trajektne luke Stari Grad.

U Splitu se ukrcajte na trajekt koji će vas za 2 sata dovesti do Starog Grada. Ukoliko kupite kartu za brzi brod (katamaran), imajte na umu da on vozi do grada Hvara, otkud vam je potreban 20-minutni prijevoz do hotela. Provjerite raspored vožnji trajekta na stranicama Jadrolinije.

Po dolasku u trajektnu luku Stari Grad nije potrebno da zovete taksi kako biste došli do našeg hotela.

Prošećite obalom u smjeru Starog Grada i za 3 minute ste u hotelu. Imate li mnogo prtljage, slobodno nam se najavite kako bi Vas na dolasku u luku dočekao netko od naših djelatnika i pomogao Vam pri transportu. Od centra grada, ako kao točku uzmemo Tvrdalj Petra Hektorovića, udaljeni smo 20 minuta pješice uz obalu, pješačkom stazom koja je u većini prekrivena hladovinom te je i ljeti šetnja do grada sasvim ugodna. Vožnja biciklom skratit će vam vrijeme do grada na 10 minuta.

Lokacija
Lokacija
Lokacija
Lokacija
Lokacija
Lokacija

Automobilom do centra grada treba 7 minuta vožnje.

Hotel Antica udaljena je od grada Hvara 20 minuta vožnje, a od Jelse 15 minuta. Gotovo da nema bolje pozicije želite li istraživati cijeli otok. U Starom Gradu možete unajmiti skuter, automobil ili brod želite li samostalno istraživati otok, a sve informacije o tome gdje ih unajmiti možete dobiti na recepciji našeg hotela. Autobusna linija vozi sa starogradskog pristaništa do gotovo svih mjesta na otoku pa možete po povoljnim cijenama obići otok. Autobusi kreću s pristaništa po dolasku trajekta iz Splita.

HOTEL ANTICA

Mapa