O nama
O nama
O nama
HOTEL ANTICA

Novi hotel na otoku Hvaru

Bogatstvo najsunčanijeg hrvatskog otoka upotpunio je novouređeni hotel Antica otvoren 2018. godine. Hotel se nalazi uz more, tik uz trajektnu luku, na svega 20 minuta šetnje od centra grada. Sa samo 9 soba i restoranom ARGOLA, osoblje hotela Antica se može svakom gostu posvetiti na najvišljoj razini. U našem hotelu ćete se osjećati više kao dobar prijatelj nego kao gost.

Fantastičan direktan pogled na more

Osim izvrsne usluge, gosti hvale fantastičan direktan pogled na more, bar i restoran. Hotel se nalazi na tihom području te možete u potpunosti uživati u svom odmoru, opustiti se na terasi, bazenu hotela ili obližnjoj plaži.

O nama
O nama
O nama
O nama
O nama
O nama
Dragi gosti

Ljetujte sigurni od koronavirusa

Pozivamo Vas da ovo ljeto provedete na otoku Hvaru gdje ste sigurni da nema koronavirusa.
Naš objekt posebno je pripremljen za sve uvjete poslovanja u izvanrednoj situaciji pa smo limitirali i broj dostupnih soba u našem boutique hotelu. Sada Vas čeka svega 8 soba, što Vam garantira maksimalnu privatnost i udaljenost od drugih gostiju te se možete osjećati ležerno i sigurno.

Ogromna terasa za objedovanje, predivni novi bazen i sve ostale prostorije redovito se čiste i dezinficiraju, a za vas možemo organizirati i prvatne prijevoze i lokalne ture te udovoljiti većini Vaših želja kako biste maksimalno uživali.

Čekamo Vas s osmijehom,
osoblje hotela Antica.

8Soba
12Osoblje
1Bar
800Gostiju

Kućni red

1. Vremena
Hotelska soba Vam je na raspolaganju od 14:00 sati. Na dan odlaska sobu treba napustiti do 10:00 sati. Korištenje smještaja poslije 10:00 dodatno se naplaćuje prema hotelskom cjeniku. Ukoliko gost boravi duže u hotelu, dužan je svakog sedmog dana podmiriti svoj račun na recepciji hotela.
2. Pravila u sobi
Pušenje u sobama nije dozvoljeno. Dragocjenosti, novac i dokumente obavezno pohranite u sobni sef uz šifru jer u protivnom Hotel ne odgovara za njihov nestanak, uništenje ili oštećenje. U hotelskim sobama zabranjeno je uvoditi životinje, unositi oružje, eksplozivne naprave, lakozapaljive materijale s jakim mirisima, prati i glačati rublje, upotrebljavati električna kuhala i grijalice, upotrebljavati glazbene instrumente, radioaparate i druge naprave čiji zvuk dopire van sobe, uništavati inventar, izazivati nered i ometati druge goste hotela.
3. Odgovornosti
Gost je dužan nadoknaditi štetu koju je napravio na stvarima, instalacijama ili namještaju hotela. Molimo da u restoran i druge hotelske prostorije ne ulazite u kupaćim kostimima, ogrtačima, pidžamama i kućnim papučama. Gostima koji se ne pridržavaju odredbi kućnog reda, može biti otkazan daljnji smještaj, uz naplatu dugovanja po računu.
4. Ostalo
Zaboravljene stvari šaljemo kući isključivo na Vaš zahtjev i teret gosta. Čuvamo ih šest mjeseci, nakon toga postupamo prema propisima. Ukoliko imate bilo kakvih želja, pohvala , primjedbi i žalbi, priopćite ih osoblju na recepciji hotela ili na mail prigovori@hotel-antica.com